Rathannuel i Zoler lideren la classificació

Arribem a l’equador del torneig on els jugadors que han desplegat un joc atractiu i efectiu es col·loquen en els llocs més alts de la taula de classificació.

20220727 Amory Antao (FRA)

Amory Antao (FRA)

20220727 Andreas Weber (GER)

Andreas Weber (GER)

20220727 Manel Barragan (AND)

Manel Barragan (AND)

En el primer tauler, enfrontava a l’indú P, Iniyan amb l’espanyol Pablo Almagro Llamas; una partida força complexa i amb molta tàctica en el que en algun moment el jugador de blanques podia haver decantat el resultat al seu favor. No obstant, la partida ha acabat en taules després d’un llarg final, superant les 5 hores de joc.

Pablo Glavina ha jugat amb el Martin Neugebauer assolint el resultat de taules, aixecant una partida amb una clara desavantatja que el jugador de negres no ha pogut aprofitar. Sorprèn la rapidesa amb la que juga Pablo les seves partides malgrat es trobi en posicions inferiors. És una qualitat que probablement afavoreix el seu joc i posa em problemes als rivals al haver de gestionar el temps de la partida d’una altra forma.

El tercer taulell jugada entre els jugadors Ghosh Aronyak i Yahli Sokolowky han fet taules en una partida amb poca història per haver acordat les taules en 15 jugades.

La partida jugada en el taulell quart entre Oleyiy Bilych i VS Rathannuel ha semblat una partida clàssica. L’obertura ha esta una defensa siciliana Najdorf en el que el jugador de negres ha menjat el conegut “peó enverinat”. S’afirma que és una línia que dona taules, no obstant les posicions resultants són força complexes en el que l’error és un element comú i determinant en el resultat. Finalment el jugador de negres ha estat més precís en el seu joc i ha guanyat la partida.

Al taulell cinquè han jugat el Dan Zoler, jugador conegut en el torneig al haver jugat l’Open en moltes altres edicions i en Mads Vestby-Ellingsen. La victòria ha estat del jugador de blanques mostrant un joc actiu i impecable per assolir la victòria.

Pel que respecta als jugadors andorrans, en Felipe Porras ha guanyat una partida calculant més enllà que el seu rival assolint 3’5 punts col·locant-se en posicions altes del torneig. El jugador del GEVA-CEA Sergi Pham també ha aconseguit una victòria, col·locant-se amb 2’5 punts

En Daniel Gómez ha perdut davant un rival superior en una partida igualada, llàstima. Jose Maria Montraveta, David Sinfreu, Manuel Cabarcos, Joan Moscoso i l’Àlex Alcon han perdut les seves respectives partides.

Destacar la partida del Cristofer Luke, en el que ha guanyat la seva partida amb solvència amb un jugador complicat, rematant tàcticament la partida.

Josep Vanyó ha guanyat la seva partida amb un jove jugador, i finalment en Manel Barragan i Matthew Franklin Henderson han fet taules.

Demà s’iniciarà la sisena ronda a les 16.00 hores.

20220727 Liam Valle (ESP)

Liam Valle (ESP)

20220727 Pablo Almagro (ESP)

Pablo Almagro (ESP)

20220727 Victor Manuel Vehi (ESP)

Victor Manuel Vehi (ESP)

20220727 Samuel Villeneuve (FRA)

Samuel Villeneuve (FRA)

chess-results

Emparellaments | Pairings

Live Games

Partides en directe | Live Games

Flickr

Galeria de fotos | Photo Gallery

Partides PGN

Descarrega les partides | Download the games