A falta de dues rondes 8 jugadors al capdavant del torneig

Després de la setena ronda hi ha vuit jugadors que es col·loquen al capdavant del torneig amb 5’5 punts sobre set que són Jose Manuel Lopez Martinez, VS Rathanvel VS, Dan Zoler, Ghosh Aronyak, Ori Kobo, P Iniyan i Yuri Solodovnichenko i Pablo Almagro.

 

20220729 R07 Marti Perez (ESP)

Marti Perez (ESP)

20220729 R07 Ivan Martinez (ESP)

Ivan Martinez (ESP)

20220729 R07 Adrian Sanz (ESP)

Adrian Sanz (ESP)

Els dos primers taulell han fet taules sense gaire risc en el joc dels jugadors. Les taules els hi assegura conservar els llocs al cap davant del torneig. En canvi, hi havia 14 jugadors amb 4’5 punts, que han jugat del taulell 3 al 10 els quals el fet de guanyar les seves partides els hi ha comportat col·locar-se també al cap davant del torneig.

Destacar les victòries del Ori Kobo i P Iniyan. El primer jugava contra el jove jugador francès Boyer, un jugador força talentós que s’ha trobat amb una defensa molt sòlida que no ha sabut trobar el millor pla. Al final del mig joc s’ha deixat un peó arribant al un final sense esperança.

El jugador P Iniyan ha guanyat amb solvència a en Mads Vestby-Ellingsen en una Nimzo-India en el que semblaria que el blanc no hagi tret res en l’obertura. No obstant el negre s’ha intentat activar, fet que ha sabut aprofitar el blanc per entrar en un final sense esperances pel negre que no podia defensar totes les debilitats que havia deixat al mig joc.

Respecte els jugadors andorrans, Felipe Porras i Daniel Gómez han fet taules en les seves respectives partides. Destacar el resultat del Daniel que ha puntuat davant el Mestre Internacional Victor Vehí, en una partida en la que semblava que podia guanyar en una defensa siciliana Najdorf. No ha estat així i s’ha hagut de conformar en unes taules.

En Cristofer Luke ha guanyat la seva partida immortalitzant a MAI Alexander Oliver, en una partida que ha sabut trobar un atac guanyador on el negre no ha tingut defensa. En Cristofer en té acostumat a les seves partides d’atac.

En Manel Barragan i el Jaume Alcón han fet taules les seves partides.

Demà començarà la vuitena ronda a les 16.00h.

20220729 R07 Sala de Joc

Sala de Joc

20220729 R07 RTVA

RTVA

20220729 R07 Martina Ribo (ESP) i Lali Bibilashvili (GEO)

Martina Ribo (ESP) i Lali Bibilashvili (GEO)

20220729 R07 Biswas Anustoop (IND)

Biswas Anustoop (IND)

chess-results

Emparellaments | Pairings

Live Games

Partides en directe | Live Games

Flickr

Galeria de fotos | Photo Gallery

Partides PGN

Descarrega les partides | Download the games