COMUNICAT FEDERACIÓ D’ESCACS VALLS D’ANDORRA

Motiu: Aplaçament del 38è Open internacional d’escacs d’Andorra

Us informem que, a causa de les mesures adoptades per prevenir els contagis del COVID-19, totes les activitats programades per la Federació d’Escacs Valls d’Andorra, Grup d’Escacs Valls d’Andorra i Centre d’Escacs d’Andorra, s’han vist alterades.

Davant la situació d’emergència sanitària produïda pel COVID-19, comuniquem la suspensió del 38è Open Internacional d’Escacs d’Andorra que s’havia de disputar del 18 al 26 de juliol de 2020 a l’Hotel Panorama d’Escaldes-Engordany. Aquesta edició és posposa, i s’aplaça la seva celebració, per les dates 17 al 25 de juliol del 2021.

Lamentem les incidències provocades per aquesta causa de força major. (Ordino, 28 d’abril del 2020)


COMUNICADO FEDERACIÓ D’ESCACS VALLS D’ANDORRA

Motivo: Aplazamiento del 38º Open internacional de ajedrez de Andorra

Os informamos que, a causa de les medidas adoptadas para prevenir los contagios del COVID-19, todas las actividades programadas por la Federació d’Escacs Valls d’Andorra, Grup d’Escacs Valls d’Andorra y Centre d’Escacs d’Andorra, se han visto alteradas.

Delante de la situación de emergencia sanitaria producida por el COVID-19, comunicamos la suspensión del 38º Open Internacional de Ajedrez de Andorra que se había de disputar del 18 al 26 de julio del 2020 en el Hotel Panorama d’Escaldes-Engordany. Esta edición se pospone, y se aplaza su celebración, para les fechas 17 al 25 de julio del 2021.

Lamentamos las incidencias provocadas por esta causa de fuerza mayor. (Ordino, 28 de abril del 2020)


FEDERACIÓ D’ESCACS VALLS D’ANDORRA STATEMENT

Reason: Postponement of the 38th Andorra International Chess Open

We inform you that, due to the measures adopted to prevent the contagion of COVID-19, all the activities programmed by the Andorra Chess Federation have been altered.

Under the health emergency situation caused by COVID-19, we announce the suspension of the 38th edition of the International Chess Open of Andorra to be held from July 18th to 26th, 2020 at the Hotel Panorama in Escaldes-Engordany.

This edition is postponed, and its celebration will be from July 17th to 25th, 2021. (Ordino, 28th April 2020)


COMMUNIQUÉ DE LA FEDERACIÓ D’ESCACS VALLS D’ANDORRA

Motif : Report du 38ème Open International d’Échecs d’Andorre

Nous vous informons que, en raison des mesures adoptées pour prévenir les infections par COVID-19, toutes les activités programmées par la Federació d’Escacs Valls d’Andorra, Grup d’Escacs Valls d’Andorra et le Centre d’Escacs d’Andorra, ont été modifiées

En raison de l’urgence sanitaire produite par le COVID-19, nous communiquons la suspension du 38ème Open International d’Échecs d’Andorre qui devait se tenir du 18 au 26 juillet 2020 à l’Hôtel Panorama d’Escaldes-Engordany. Cette édition est reportée et sa célébration est déplacée au 17-25 juillet 2021.

Nous regrettons les incidents causés par cette cause de force majeure. (Ordino, 28 d’avril 2020)