Benvinguts a la 36ena edició de l’Open Internacional d’Escacs d’Andorra que se celebrarà del 21 al 29 de juliol del 2018 a l’Hotel Panorama d’Escaldes-Engordany.

Com cada any l’organització del torneig, la Federació d’Escacs Valls d’Andorra, està treballant per aconseguir un bon torneig tant en el seu vesant esportiu com en el turístic, perquè tots els jugadors i acompanyants puguin gaudir d’una bona estada al país dels Pirineus.

Juntament amb el torneig principal es realitzaran activitats paral·leles, tornejos de partides ràpides, visita a Caldea o Inuu, partits de futbol i descomptes en restaurants per a tots aquells que estiguin interessats.

Tanmateix enguany també coincidim amb la Festa Major d’Escaldes-Engordany i amb l’espectacle del Circ du Soleil «Diva», i per tant disposaran d’un bon ventall de possibilitats tant diürnes com nocturnes.

Si t’interessa i en vols saber més fes click a l’enllaç per accedir a tota la informació en català!

Agenda

Agenda del torneig amb horaris i activitats.

Bases

Bases del torneig.

Hotel Panorama

Allotjat a l’Hotel Panorama, hotel oficial del torneig.

Inscripcions

Formulari d’inscripció al 36è Open Internacional d’Escacs d’Andorra.